Snapchat account verwijderen

Hoe verwijder ik mijn Snapchat account?

Eenvoudig je Snapchat account verwijderen? Dat kan eenvoudig en snel en wij weten precies hoe je dit doet. Dit kan eenvoudig via de website van Snapchat. Log hier voor in op je Snapchat account via deze pagina. Je komt dan direct uit op de account verwijderen pagina. Je account zal dan verwijderd worden en ook al je gegevens zullen verwijderd worden. Let op ook het verwijderen van je Snapchat account kent een gefaseerde verwijdering. Eerst zal je Snapchat account gedeactiveerd worden. In normale woorden wordt je account dus even gepauzeerd. Wanneer je nu 30 dagen lang niet inlogt zal je account definitief verwijderd worden. Log je in de tussentijd weer in op je Snapchat account dan zal de verwijdering weer ongedaan worden. Heb je spijt van het verwijderen van je account? Dan log je dus weer snel in binnen de 30 dagen en is je account gewoon weer actief.

Snapchat van de telefoon verwijderen

Je account succesvol verwijderd? Mooi, hou er dan wel even rekening mee dat je ook nog gegevens op je mobiele telefoon hebt staan. Wil je deze ook verwijderen? Doe dit dan via de Google Play Store of de Apple App Store mogelijkheid op je mobiele device. Kijk bij geïnstalleerde apps en selecteer verwijder app om de app te verwijderen van je mobiel.

Snapchat account naam opzoeken

Weet je, je Snapchat accountnaam niet meer? Dan is daar een handigheidje voor. Open de Snapchat app, klik op het Snapchat logo in de app , hoppa daar verschijnt je gebruikersnaam.

Reageer hier