Eenvoudig je Linda abonnement stopzetten

Wie kent het maandblad Linda niet? Het is een populair blad in Nederland. Toch kan het zijn dat je, je abonnement wil opzeggen. Dat kan uiteraard. Wij hebben alvast voor je gekeken hoe je, je Linda abonnement opzeggen kan. Hou er even rekening mee dat je binnen de eerste abonnementstermijn (vaak 12 maanden) pas kan opzeggen tegen het einde van deze periode. Na deze periode zal het abonnement automatisch worden verlengd en worden omgezet in een abonnement voor een onbepaalde periode. Voordeel is dan wel, dat je het abonnement per maand kunt stoppen. Hou dan rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Direct opzeggen? Maak dan hier onder je opzegbrief voor Linda magazine! Wij hebben de organisatie in Stap 1 alvast voor je ingevuld. Je kunt dus direct de opzegbrief samenstellen bij Stap 2. Succes met opzeggen!

Hoe abonnement Linda beëindigen?

Eenvoudig je abonnement beëindigen? Dat kan! Bij de Linda hebben ze er zelfs een eigen pagina voor gemaakt, om het jou makkelijker te maken. Wil je die pagina niet bezoeken? Kijk dan hier onder hoe je, je Linda abonnement opzeggen kan.

telefoon logoTelefonisch opzeggen via nummer 088 – 550 01 33 
Bereikbaar van 09.00 – 21.00

Opzeggen van je abonnement per opzegbrief via onderstaande adres:

Sanoma Media Netherlands B.V.
Opzeggen Linda
Postbus 75 
2400 AB Alphen aan den Rijn

Heb je verder nog vragen over de Linda en het abonnement dan kun je de Klantenservice van de Linda ook op onderstaande mogelijkheden bereiken:

facebook logoDe Linda Facebook pagina
logo twitterHet Linda Twitter account 

Toch liever naar de opzegpagina van de Linda zelf, om je abonnement te stoppen? Dat kan natuurlijk via deze link kom je op de opzegpagina uit van de Linda.

Tip!

Heb je opgezegd tijdens een reeds betaalde periode? Hou er dan rekening mee dat je mogelijk teveel betaalt hebt. Dan krijg je dus een deel van je abonnementsgeld terug. Hou hier even rekening mee als je, je abonnement hebt beëindigd. Controleer je rekening altijd even of het te veel betaalde abonnementsgeld terug wordt gestort, je hebt er namelijk recht op! Denk er aan dat dit niet direct de volgende dag na je opzegging is geregeld. Geef het een aantal dagen en controleer je bankrekening dan.

Wij horen graag jouw ervaring!

Heb je ervaring met het opzeggen van het Linda abonnement? Dan horen wij graag jouw ervaring hier over. Wij krijgen namelijk nogal eens berichten dat het opzeggen van de Linda moeizaam verloopt. Als jij jouw ervaring wil delen kan dat eenvoudig met onze Facebook Comments onder aan. Zo kun jij anderen wellicht voorzien van tips om eenvoudig het abonnement op te zeggen.