Opzeggen overstappen

Direct opzeggen abonnementen

Lebara opzeggen

Lebara abonnement opzeggen

Eenvoudig je abonnement bij Lebara stopzetten? Dat kan! Wij vertellen je graag hoe je snel je abonnement stopt. Wist je trouwens dat Lebara geen eigen netwerk heeft, maar gebruik maakt van het KPN netwerk in Nederland? De dekking zou dus geen reden moeten zijn om op te zeggen. Het netwerk van KPN heeft 1 van de beste dekkingen binnen Nederland. Wat je reden ook is, wij vinden dat je altijd makkelijk moet kunnen opzeggen.

Lebara contact mogelijkheden

Lebara biedt in Nederland zowel pre-paid kaarten als sim-only abonnementen aan. Eenvoudig inzicht in al je gegevens vind je binnen je Mijn Lebara omgeving. Deze kun je eenvoudig bereiken via deze link. Hier kun je ook eenvoudig je abonnement stopzetten. Wil je liever op een andere manier contact opnemen met Lebara. Dat kan ook. Hier onder zie je de contact mogelijkheden van Lebara. Zo kun jij eenvoudig contact opnemen op de manier zoals jij dat wenst. Makkelijk toch?

  • Telefonisch is Lebara bereikbaar via: (+31) 0619001200
  • Lebera is ook bereikbaar via Facebook – klik hier voor de pagina
  • Ook op Twitter is Lebara ook actief – hier vind je hun pagina
  • Via de Lebara contact pagina op de website vind je ook alle contact mogelijkheden overzichtelijk weergegeven.

Lebara opzegbrief maken

Direct opzeggen zonder moeite? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden jou de mogelijkheid om direct zonder printer of postzegels een opzegbrief te maken en te versturen naar Lebara. Het formulier hier onder kun je gebruiken om snel een opzegbrief te maken. Begin bij Stap 2, Stap 1 hebben wij al voor je ingevuld, net zo makkelijk!

4 Comments

    • Hallo Peter, dank voor je bericht. Wij kunnen niet voor je opzeggen. Je zal dit zelf moeten doen of via deze website of neem even contact op met de Lebara klatenservice op telefoonnummer: 06-19001200.

        • Dank voor je bericht! Helaas is het niet mogelijk op deze manier je Lebara abonnement op te zeggen. Je zal hiervoor contact moeten zoeken met Lebara zelf. Wij mogen dit niet namens jou doen. Je kunt wel onze opzegbrief invullen en versturen om je abonnement op te zeggen. Je vindt de opzegbrief op deze pagina, scroll hier voor naar boven. Of neem even contact op met de Klantenservice van Lebara op nummer: 06-19001200. Zij kunnen je dan verder helpen met het opzeggen van je abonnement. Succes met het opzeggen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :