Opzeggen overstappen

Direct opzeggen abonnementen

Home / Algemeen / Geld besparen met deze 5 apps!

Geld besparen met deze 5 apps!

/
86 Views

Een smartphone is enkel een telefoon zonder de juiste applicaties. Je wist het misschien nog niet, maar je kan aardig wat centjes besparen door een paar kortingsapplicaties te downloaden. Je hoeft niet altijd de hoofdprijs te betalen voor bepaalde producten, uitjes en maaltijden. Je kan met de onderstaande apps genieten van de beste prijzen en de mooiste kortingen. De applicaties zijn gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Pepper app

De Pepper app is één van de populairste kortingsapps van het moment. Je kan letterlijk alle beschikbare aanbiedingen en kortingscodes eenvoudig terugvinden in de overzichtelijke applicatie. Pepper is een soort van community, aangezien de gebruikers de kortingscodes aanmelden. Je kan zelf ook een kortingscode plaatsen op de app en de website. Het fijne is dat je kan zoeken naar een bepaalde winkel, webshop of restaurant. Je bent altijd als de eerste op de hoogte van de nieuwste kortingen en dat scheelt onwijs veel geld. De Pepper app is natuurlijk helemaal gratis beschikbaar voor iOS en Android. Meer informatie over de Pepper app vind je op de website van Pepper.

Reclamefolder app

De reclamefolders vallen normaliter bij iedereen in de bus, maar het kan ook zijn dat jouw bezorger zijn rondje folders lopen nog wel eens nalaat. Dat is vervelend, want je loopt op die manier allerlei aanbiedingen mis. Je kan dan altijd nog de Reclamefolder app downloaden. De folders van alle winkels en supermarkten kan jij eenvoudig in de applicatie openen en bekijken. Je hebt geen last meer van al dat papierafval en je kan ook eenvoudig lokale aanbiedingen zoeken. De Reclamefolder app is kosteloos beschikbaar voor zowel iOS als Android. Meer lezen over de Reclamefolder app? Kijk dan op de website van www.reclamefolder.nl.

Scoupy app

Boodschappen doen en je geld gewoon terugkrijgen, het lijkt te mooi om waar te zijn. Echter zijn de cashback acties ongelofelijk populair. De Scoupy applicatie biedt een overzicht van alle beschikbare cashback acties. Je kan bekijken welke producten jij kan kopen in de supermarkt en vervolgens het geld via de app terugvragen. Je dient dan een foto te maken van de kassabon. Je spaart zo een bedrag bij elkaar en je kan een uitbetaling aanvragen vanaf 10 euro. Overigens krijgen de trouwe leden van Scoupy nog meer speciale acties toegewezen, waardoor je nog meer geld kan besparen met deze kortingsapp. De Scoupy app is eveneens gratis te downloaden op iOS-apparaten en Android-apparaten. Alles weten over Scoupy? Bezoek dan de website www.scoupy.com.

Spontaan app

Wij Nederlanders zijn dol op lage prijzen en kortingen. De Spontaan applicatie mag dan eigenlijk ook niet ontbreken op jouw smartphone. De app is speciaal gemaakt voor restaurants die nog enkele tafeltjes overhebben en graag gasten willen ontvangen. Een restaurant kan zich aanmelden op de site en een mooie deal aanbieden. Jij kan vervolgens een reservering maken en tegen de laagste prijs gaan dineren. Daarnaast zal je kennismaken met andere keukens en restaurants, er gaat een wereld voor je open. De Spontaan app is beschikbaar voor iOS en Android. Ook spontaan uit eten? Lees dan alles over de mogelijkheden op de website van www.spontaan.nl.

Social Deal app

Goedkope uitjes en lekker dineren tegen een lage prijs. De Social Deal applicatie heeft dat allemaal te bieden. Je kan eenvoudig een locatie in Nederland uitkiezen en alle deals bekijken. Je krijgt hoge kortingen op maaltijden, toegangskaartjes en nog veel meer. Social Deal is in een relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de bekendste kortingsapplicaties van Nederland. De meeste deals zijn beschikbaar in de grote steden. De Social Deal app kan je kosteloos downloaden op zowel iOS als Android. Alles weten over de laatste deals bij jou in de buurt? Bezoek dan de website van Social deal.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar