Opzeggen overstappen

Direct opzeggen abonnementen

TestAds

Ziggo verhoogt maandelijkse kosten

/
3 Views

Stap gratis over en profiteer

De tarieven van de pakketten bij Ziggo worden per 1 juli weer verhoogd. Ben je klant van Ziggo? Dan heb je waarschijnlijk ook de mail gehad met deze aankondiging. In de mail geeft Ziggo ons gebruikers de schuld van deze kostenverhoging “Steeds meer mensen gebruiken internet met meer apparaten tegelijkertijd.” staat er te lezen.

Wat krijg je er voor terug?

Dus doordat het netwerk van Ziggo steeds intensiever gebruikt wordt moeten de prijzen omhoog. Slimme zet. Je krijgt er ook niets meer voor, voor die 2 extra euro’s. Wel is er 1(!) radiozender toegevoegd met de naam Revolt. En worden de uitzendingen van Russia Today per 1 juli gestopt.

Gratis overstappen tot 30 juni

Wil je niet mee in de maandelijkse verhoging van de kosten? Dan kun je tot 30 juni 2020, kosteloos je abonnement beëindigen bij Ziggo. Ook kun je tot 30 juni 2020 kosteloos je pakket wijzigen. Zo kun je misschien het pakket zo samenstellen dat je nog wat euro’s kunt verdienen. Wil je, je Ziggo abonnement stopzetten? Kijk dan op onze Ziggo pagina hoe je dit het snelste kunt regelen. Alles over de aangekondigde prijswijzigingen van Ziggo vind je op deze pagina.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :