Opzeggen overstappen

Direct opzeggen abonnementen

Opzeggen overstappen

Direct opzeggen abonnementen

Home / T-mobile abonnement opzeggen

T-mobile abonnement opzeggen

T-mobile is een grote telecom provider voor particulieren en zakelijke gebruikers. T-mobile levert al enkele jaren diverse telecom & internet diensten in Nederland.

Jarenlang had T-mobile het exclusieve recht van Apple om de iPhone te verkopen. Hieronder staan de gegevens en/of de opzegbrief voor het opzeggen van je abonnement bij T-mobile.

Je kunt ook zelf een reactie schrijven over waarom je wilt stoppen met het contract en de reacties van anderen lezen.

Diensten: prepaid, sim only, mobiel internet, internet, TV, thuis bellen.

T-mobile adresgegevens

T-Mobile
T.a.v.: Klantenservice
Postbus 16272
2500 BG DEN HAAG

Voor meer gegevens over het opzeggen van je T-Mobile abonnement kun je kijken op de special opzeg pagina van T-Mobile. Je vind de pagina via deze link.

Wat vind jij van T-mobile?

Wat was je ervaring met T-mobile? Is het een provider die je zou kunnen aanraden? Of waren de diensten niet helemaal wat je er van zou verwachten? Hoe was de dekking van T-mobile? Had je overal goede dekking? Of waren er veel plekken waar de dekking niet goed was? Hebben we je op weg geholpen met het opzeggen van je T-mobile abonnement? Of hebben wij nog zaken over het hoofd gezien? Wij horen graag de ervaring van onze gebruikers en staan open voor verbetering. Laat ons eenvoudig via onderstaande Facebook reacties weten wat er beter kan of zou moeten!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar