Staatsloterij opzeggen

Direct je Staatsloterij abonnement opzeggen

Wil je, je abonnement bij de Staatsloterij stop zetten? Dat kan en wij weten hoe. Wist je dat je ook per maand mee kunt spelen zonder een abonnement? Dan haal je gewoon je lot bij een verkooppunt. Dat zijn vooral zaken waar je meestal toch al wel komt. De Bruna bijvoorbeeld is een verkooppunt waar de loten worden verkocht. Ook in jouw omgeving is een verkooppunt. Door zelf de loten te gaan halen zit je niet vast aan een abonnement. Een lot kopen is veelal ook spannender, je kunt zo nog een beetje je geluk sturen. De trekking van de Staatsloterij is altijd op er de 10e van de maand, zo krijg je altijd wel een moment om een los lot te kopen. Zo bepaal jij zelf wanneer een lot gekocht wordt en bespaar je direct op de maandelijkse kosten. Het automatisch meespelen is voor veel mensen een reden om het abonnement niet op te zeggen, toch is het wel de overweging waard. Je blijft zo zelf aan het roer staan hoe jij je maandelijkse geld uitgeeft.

Opzeg mogelijkheden Staatsloterij

Ook bij de Staatsloterij zijn er verschillende mogelijkheden om je abonnement stop te zetten. We hebben ze hier onder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

  • telefoon logo Bel met de klantenservice van de Staatsloterij – 070 – 550 08 06
  • Via Mijn Staatsloterij – klik hier om direct in te loggen
  • Via het online opzegformulier – klik hier om het formulier te starten
  • Via een opzegbrief per post – zie hier onder het adres

Adres Staatsloterij

Het adres van de Staatsloterij heb je nodig als je er voor kiest om je beëindiging van je abonnement schriftelijk te doen. Zeg nu eenvoudig je abonnement op. Denk er aan dat je de brief (advies!) aangetekend verstuurd aan de Staatsloterij. Zo weet je in ieder geval dat je opzegbrief is aangekomen. Zet het volgende adres op de envelop en de opzegging kan beginnen:

De Staatsloterij

T.a.v. De klantenservice

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer

Kijk hier als je meer wilt weten over de Staatsloterij. Zoals winkansen, trekkingsdagen en achtergrond informatie.

Opzegbrief Staatsloterij online

Direct een opzegbrief maken voor de Staatsloterij? Dat kan eenvoudig online. Hier onder vind je een invul formulier. Vul in dit formulier de juiste gegevens in en de opzegbrief zal automatisch worden gemaakt. Eenvoudig en snel. Zo kun je dus met de opzegbrief je abonnement bij de Staatsloterij eenvoudig opzeggen. Wij hebben voor jou, voor het gemak, alvast de eerste stap van het proces ingevuld. Zo kun jij beginnen bij Stap 2. Veel succes met het opmaken van de brief!

2 gedachten over “Staatsloterij opzeggen”

    • Hoi Leny, Je Staatslot opzeggen moet je echt zelf doen. Op onze pagina kun je eenvoudig zelf een opzegbrief maken en direct verzenden aan de Staatsloterij. Lukt dit niet of wil je liever telefonisch contact opnemen met de Staatsloterij? Bel dan het volgende telefoonnummer: 070 – 550 08 06. Succes met het opzeggen van je staatslot!

      Beantwoorden

Reageer hier