Sportscholen

Sportschool abonnement opzeggen?

Daar gaan wij jou bij helpen. Wij kennen als heen ander het gevoel van betalen voor iets wat je niet (meer) gebruikt. Dat kan omdat je op een andere manier fit wil blijven of omdat je een andere sport hebt gevonden. Het sportschool abonnement loop elke maand weer automatisch door. Tijd om actie te ondernemen! Zeg eenvoudig je sportschool abonnement op. Je gaat toch niet betalen voor diensten die je niet afneemt? Zo is het ook met je sportschool abonnement. Stop de automatisch incasso als je merkt dat je er geen gebruik meer van maakt.

Sporten is goed dat weet iedereen

Maar betalen voor sport mogelijkheden die je niet gebruik is niet verstandig. Iedereen kent de jaarlijkse goede voornemens. Ik ga starten met sporten, de sportscholen lopen weer vol en iedereen heeft een nieuw sport abonnement afgesloten. Lekker naar de sportschool het luie zweet er uit werken. Alle overtollige kerst-kilo’s moeten er weer af zo aan het begin van het nieuwe jaar. Alleen… Daar gaat wel wat tijd over heen. En niet iedereen heeft dezelfde drive om te blijven sporten, soms wel meerdere keren per week. Dan komt de gang naar de sportschool al snel weer lager op het prioriteiten lijstje. Geen punt, zeg dan wel je sportschool abonnement op. Er zijn legio sportscholen in Nederland. Wij hebben voor jou de meest bekende sportscholen opgezocht en voor jou uitgezocht hoe je eenvoudig (vaak online!) kunt opzeggen.

Sportschool ervaringen? Wij horen het graag!

Heb je inmiddels succesvol je abonnement opgezegd? Dan horen wij graag hoe dat ging. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit eenvoudig en zonder rompslomp is gegaan. Echter de ene sportschool is de andere niet. Daarom horen wij graag jouw ervaring bij het opzeggen van je sportschool abonnement. Kon je per direct opzeggen? Hoe moeilijk deed de sportschool met opzeggen? Zo kunnen onze bezoekers zich alvast verdiepen in het opzeggen van hun abonnement, waarbij tips natuurlijk altijd welkom zijn. Hield de sportschool bijvoorbeeld de borg achter? En waarom? Of juist niet en ging alles lekker soepel? Laat het ons weten, wij horen graag van je!

Reageer hier