Opzeggen overstappen

Direct opzeggen abonnementen

SportCity

SportCity abonnement opzeggen

Eenvoudig je SportCity abonnement opzeggen? Dat kan, wij vertellen je graag hoe. Sterker nog je kunt direct via deze pagina je SportCity abonnement opzeggen. Hoe vind je dat? Hoef je dus niet verder meer te zoeken. Let er even op dat je abonnement op te zeggen is als je contract termijn afgelopen is. Dat kan bijvoorbeeld 1 maand, 1 jaar, maar ook 2 jaar zijn. Na deze initiële periode kun je per maand eenvoudig je SportCity abonnement stopzetten. SportCity heeft verschillende vestigingen in Nederland. Zoek je de gegevens van de vestiging bij jou in de buurt? Dan kun je via deze link alle locaties van SportCity vinden.

SportCity opzegbrief

Direct een opzegbrief maken om je abonnement bij SportCity stop te zetten? Daar gaan wij jou bij helpen. Hier onder vind je een formulier wat je kunt gebruiken. Stap-1 van dit formulier hebben wij al voor je ingevuld, jij kunt dus direct beginnen bij stap-2. Vul het opzegformulier helemaal in en verstuur het direct online. Zo hoef je dus niet eerst te printen of een envelop te zoeken of een postzegel te plakken. Helemaal digitaal kun je, je abonnement stoppen. Handig toch?

Contact mogelijkheden SportCity

Heb je een vraag aan SportCity over bijvoorbeeld je abonnement of je contract termijn? Dan kun je altijd even contact opnemen met SportCity. Wij hebben de mogelijkheden om in contact te komen alvast voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je snel contact opnemen. Hier onder zie je de verschillende mogelijkheden.

E-mailadres SportCityHet e-mailadres van SportCity is: ledenadministratie@sportcity.nl
FacebookFacebook pagina van SportCity – klik hier
TwitterTwitter kanaal van SportCity – klik hier
InstagramInstagram account SportCity – klik hier

SportCity ervaringen, deel ze met ons!

Heb jij ervaring met de diensten van SportCity? Dan horen wij dat graag. Hoe heb je het sporten bij SportCity ervaren? Wat waren de pluspunten en wat de minpunten? Het helpt onze bezoekers om een beeld te vormen over de faciliteiten van SportCity. Ook zijn wij natuurlijk erg benieuwd hoe het opzeggen is gegaan. Heb jij nog tips voor onze bezoekers om snel en goed op te zeggen bij SportCity? Laat je reactie hier onder achter!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :