Opzeggen overstappen

Direct opzeggen abonnementen

Home / Simpel opzeggen

Simpel opzeggen

Abonnement Simpel opzeggen

Wil je, je abonnement bij de provider Simpel beëindigen? Dat kan, handig online, via de app of via de telefoon. Wij weten hoe dat werkt en laten dat graag aan jou zien. Simpel maakt voor het aanbieden van mobiel verkeer gebruik van het netwerk van T-mobile. Zo kunnen zijn vertrouwen op een goed netwerk voor de gebruikers met een Simpel abonnement. Toch nog even controleren hoe de dekking van Simpel in jouw woonomgeving is? Bekijk dan de dekkingskaart van Simpel.

Abonnement opzeggen? Simpel!

Leuke woordspeling, maar het is echt zo. Je abonnement opzeggen bij Simpel is nu eenmaal erg simpel te noemen. Daar zouden andere traditionelere providers nog wel het een en ander van kunnen leren. In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden om je abonnement te beëindigen.

 • Opzeggen via de klantenservice van Simpel – 088 100 5757
 • Via een online contact formulier, deze vind je hier
 • Via de Mijn Simpel website – klik hier om in te loggen
 • Via de Simpel App – download hem hier

Simpel opzegbrief maken? Dat kan!

Wil je direct een opzegbrief maken en je abonnement bij Simpel opzeggen? Dan gaan wij je direct helpen. Wij hebben een service waarmee je, zonder printer, een opzegbrief kunt maken en direct kunt versturen! Makkelijk zonder moeite en snel. Zo weet je zeker dat je abonnement bij Simpel makkelijk en goed beëindigd zal worden. Wil jij ook deze zekerheid? Vul dan onderstaand formulier in en de rest wordt voor jou verzorgt. Onze tip is wel om te kiezen voor “aangetekend verzenden”. Zo weet je zeker dat de bief ook door Simpel ontvangen wordt en krijg je hier ook een bevestiging van. Om het je nog wat makkelijker te maken hebben wij de naam van Simpel alvast op het formulier ingevuld. Jij kunt zo dus starten bij stap 2!

Heb je overige vragen aan Simpel? Je kunt ze ook eenvoudig bereiken via Facebook of Twitter. Toch liever schriftelijk in contact komen met Simpel om bijvoorbeeld je abonnement op te zeggen? Dan kun je onderstaand adres gebruiken voor je opzegbrief:

Simpel
Postbus 76106 
1070 EC Amsterdam

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

6 Comments

  • Beste Fatiha, dank voor je reactie. Om aanvragen te annuleren moet je contact opnemen met Simpel. Zij kunnen dit voor jou annuleren, wij kunnen dat niet. Je kunt het beste even bellen met de klantenservice van Simpel op nummer 088 100 5757. Je kunt voor alle contact mogelijkheden ook even kijken op de Klantenservice pagina van Simpel op https://www.simpel.nl/contact. Succes!

  • Beste Frits, een abonnement kan altijd opgezegd worden. Wat je hier wel op moet letten (en waar wij ook veel over schrijven) is de eerste looptijd van een abonnement. Zodra deze is verstreken kan een consument maandelijks opzeggen. Mogelijk is de eerste looptijd van jouw abonnement tot februari 2022? Al lijkt mij dat een erg lange periode. Mijn advies zou zijn om even contact op te nemen met de klanteservice van Simpel op telefoonnummer: 088 100 5757. Succes!

 1. Is er een mogelijkheid om van een contract bij Simpel af te komen die loopt tot mei 2022?
  Probleem is dat wij in een nieuwbouw woning wonen waar we binnen niet meer telefonisch te bereiken zijn. Dochter is verloskundige zoals je begrijpt kan dit niet! Wij hebben een provider nodig waarmee je kan bellen via wifi.
  Helaas is dit nóg niet mogelijk bij Simpel (erg jammer, verder erg te vreden). Andere dochter heeft Tele2, buren KPN en zij kunnen dus zonder problemen bellen via de wifi. Bewijs is er dat het dus wel mogelijk is.
  Nu geven jullie bij Frits aan: Wat je hier wel op moet letten (en waar wij ook veel over schrijven) is de eerste looptijd van een abonnement. Wat bedoelen jullie met de eerste looptijd? Kan de uitleg hierover niet vinden.
  Graag hoor ik meer info.
  Alvast bedankt.

  • Beste Pauline, dank voor je reactie. Vervelend te lezen dat de dekking van Simpel bij jullie tegenvalt. Wat je in ieder geval even zou kunnen doen is dit melden bij de klantenservice van Simpel. Simpel is te bereiken via telefoonnummer: 088 100 5757.
   T.a.v. je vraag over de eerste looptijd of ook wel de initiële looptijd. Dat is de looptijd van een contract of abonnement die vermeld is als eerste vervaldatum. Dus stel je gaat een abonnement aan voor 12 maanden op 1 januari 2021, dan kun je vanaf 2 januari 2022 maandelijks opzeggen. Je zit dan niet automatisch weer aan een termijn van 12 maanden vast. Dat is zo bij wet geregeld voor consumenten.
   We hopen je zo wat meer geïnformeerd te hebben. Succes met het oplossen van de bereikbaarheid, wij zijn benieuwd hoe Simpel hier mee om gaat.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar