Abonnement Simpel opzeggen

Wil je, je abonnement bij de provider Simpel beëindigen? Dat kan, handig online, via de app of via de telefoon. Wij weten hoe dat werkt en laten dat graag aan jou zien. Simpel maakt voor het aanbieden van mobiel verkeer gebruik van het netwerk van T-mobile. Zo kunnen zijn vertrouwen op een goed netwerk voor de gebruikers met een Simpel abonnement. Toch nog even controleren hoe de dekking van Simpel in jouw woonomgeving is? Bekijk dan de dekkingskaart van Simpel.

Abonnement opzeggen? Simpel!

Leuke woordspeling, maar het is echt zo. Je abonnement opzeggen bij Simpel is nu eenmaal erg simpel te noemen. Daar zouden andere traditionelere providers nog wel het een en ander van kunnen leren. In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden om je abonnement te beëindigen.

  • Opzeggen via de klantenservice van Simpel – 088 100 5757
  • Via een online contact formulier, deze vind je hier
  • Via de Mijn Simpel website – klik hier om in te loggen
  • Via de Simpel App – download hem hier

Simpel opzegbrief maken? Dat kan!

Wil je direct een opzegbrief maken en je abonnement bij Simpel opzeggen? Dan gaan wij je direct helpen. Wij hebben een service waarmee je, zonder printer, een opzegbrief kunt maken en direct kunt versturen! Makkelijk zonder moeite en snel. Zo weet je zeker dat je abonnement bij Simpel makkelijk en goed beëindigd zal worden. Wil jij ook deze zekerheid? Vul dan onderstaand formulier in en de rest wordt voor jou verzorgt. Onze tip is wel om te kiezen voor “aangetekend verzenden”. Zo weet je zeker dat de bief ook door Simpel ontvangen wordt en krijg je hier ook een bevestiging van. Om het je nog wat makkelijker te maken hebben wij de naam van Simpel alvast op het formulier ingevuld. Jij kunt zo dus starten bij stap 2!

Heb je overige vragen aan Simpel? Je kunt ze ook eenvoudig bereiken via Facebook of Twitter. Toch liever schriftelijk in contact komen met Simpel om bijvoorbeeld je abonnement op te zeggen? Dan kun je onderstaand adres gebruiken voor je opzegbrief:

Simpel
Postbus 76106 
1070 EC Amsterdam