Opzeggen Pretium telecom

Pretium telecom is een traditionele telefoonaanbieder gericht op de “huistelefoon”. Het vaste nummer wat in het recente verleden eerder regel dan uitzondering was. Op dit moment neemt de mobiele telefoon het aandeel vaste telefonie over. Toch zijn er nog veel mensen die thuis graag een vastelijn willen behouden. Pretium biedt deze mogelijkheid als sinds 1996 in Nederland. Pretium pretendeert dat zij de vaste telefonie goedkoper kunnen aanbieden dan KPN. Ook ziet Pretium zich naast KPN als grootste aanbieder van vaste telefonie.

Opzeggen Pretium abonnement

Pretium houdt ook de traditionele opzegbrief in stand. Zij bieden niet het moderne opzeggen, zoals andere aanbieders dat doen. Dus niet opzeggen via de telefoon bij Pretium, maar via een opzegbrief. Denk hierbij wel aan de opzegtermijn die van toepassing kan zijn. Heb je een abonnement afgesloten voor 1 jaar? Dan kun je na dit jaar per maand opzeggen. Heb je een abonnement van 1 maand afgesloten? Dan kun je na deze maand direct opzeggen, mocht je dat wensen.

Adres Pretium Telecom

Je opzegbrief verstuur je, liefst aangetekend, naar Pretium Telecom. Hieronder tref je het adres aan waar je de brief naar toe dient te sturen. Nadat je brief ontvangen is, hoor je van Pretium hoe de afwikkeling in zijn gang gaat. Stap je over naar een andere vaste telefonie aanbieder? Dan zal deze, meestal, de opzegging bij Pretium voor zijn rekening nemen. Postadres Pretium Telecom:

Pretium

Postbus 6128

2001 HC

Haarlem

Vermeld in je opzegbrief in ieder geval:

  • Je n.a.w. gegevens
  • Telefoonnummer
  • Rekeningnummer
  • Geef aan dat de incassomachtiging ook direct dient te stoppen!

Ervaring opgedaan met het opzeggen van je abonnement bij Pretium Telecom? Laat dan hier onder je reactie achter. Zo help je andere gebruikers weer om sneller op te zeggen.