Postcode loterij opzeggen

Eenvoudig je abonnement opzeggen

De Postcode loterij is een loterij die in het teken staat van de goede doelen in Nederland en ver daar buiten. Met je deelname help je dus ook goede doelen. Naast een bijdrage aan goede doelen, is natuurlijk een prijs winnen ook een motivatie om deel te nemen aan deze loterij. Daarnaast geldt er natuurlijk een psychologisch effect. Je wil natuurlijk niet dat de hele postcode een prijs wint en jij niet deelneemt in de prijs. Door dit effect zijn mensen sneller over te halen om deel te nemen. Je kunt overigens bij de Postcode loterij deelnemen met meerdere postcodes en met meerdere loten. Dat laatste is aantrekkelijk als er een prijs valt, je krijgt zo namelijk een hogere prijs als je wint. Het kan natuurlijk zo zijn dat je na verloop van tijd wat minder loten zou willen. Je deelname hoef je niet in 1 keer stop te zetten, je kunt loten afzonderlijk opzeggen. Wij gaan je hierbij helpen.

1 Of meerdere loten opzeggen?

Wil je 1 of misschien wel meerdere loten opzeggen? Dat kan eenvoudig bij de Postcode loterij. Hou er rekening mee dat je het aantal loten kan terugbrengen in aantal. Zo hou je dus de kans op een prijs, mogelijk wel met minder opbrengsten. Mocht je meerdere loten hebben dan kun je op verschillende manieren kenbaar maken dat je loten wil opzeggen. Wij hebben hier onder een opsomming gemaakt van de mogelijkheden om je loten op te zeggen.

  • Telefonisch opzeggen – via nummer 088 – 020 10 10
  • Opzeggen per post – per brief opzeggen

Wil je per brief opzeggen? Dan dien je in je brief minimaal te vermelden welke lotnummers je wil opzeggen. Daarnaast is het van belang je rekeningnummer door te geven waarmee er gespeeld wordt. Onderteken de brief met vermelding van uw naam en adres en stuur de brief, liefst aangetekend, naar:

Nationale Postcode Loterij

Beethovenstraat 200

1077 JZ Amsterdam

Postcode loterij opzegbrief maken

Wil je direct online een Postcode loterij opzegbrief maken? Dan gaan wij jou helpen. Wij bieden jou de mogelijkheid online, via ons formulier hier onder, direct een opzegbrief te maken. Vul je gegevens in en laat de brief direct naar het juiste adres verzenden. Ons advies is om dit aangetekend te doen, zo voorkom je dat de brief niet aankomt. Makkelijk toch? Daar staan wij voor; eenvoudig opzeggen! Succes met het invullen van de brief.

2 gedachten over “Postcode loterij opzeggen”

    • Dank voor je bericht! Het opzeggen van 1 of meerdere Postcode Loterij kan via de Postcode Loterij op telefoonnummer: 088 – 020 10 10. Uiteraard kun je ook een opzegbrief maken en deze automatisch laten versturen. Zo weet je zeker dat de opzegging goed wordt verwerkt door de Postcode Loterij. Via onze site kun je helaas geen loten opzeggen. Wij helpen jou wel om je abonnement of loten stop te zetten.

      Beantwoorden

Reageer hier