Laatste Blog artikelen

Overstappen naar Ziggo

Ziggo abonnee worden? Dat kan!

Ziggo is een grote speler op de Nederlandse markt. Wist je dat Ziggo onderdeel is van het veel grotere Liberty Global? Zo kan Ziggo dus terugvallen op een wereldspeler op het gebied van media en entertainment. De dekking van dienst van Liberty Global is niet alleen Europa, maar ook ver daar buiten. Ziggo profiteert zo van een goed netwerk aan media bedrijven en een goede onderhandel positie bij nieuwe series, zenders of ander aanbod. In Nederland heeft Ziggo slechts 1 echte andere concurrent en dat is KPN. Toch heeft Ziggo veel voordelen ten opzichte van KPN.

Ziggo pakket voordelen

Ben je een liefhebber van de Formule 1? Dan zit je bij Ziggo goed. In elk abonnement kijk je gratis naar de Formule 1. Van vrije training tot kwalificatie en de race alles is gratis te volgen. Houd je ook van buitenlands voetbal? Ook dan zit je goed bij Ziggo. Je kunt in elk pakket het Engelse, het Italiaanse en Spaanse voetbal volgen. Zo hoef je dus geen wedstrijd meer te missen uit de Premier League, de Serie A of La Liga. Kortom voor sport zit je goed bij Ziggo. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om HBO series via je Ziggo abonnement te bekijken.

Welk Ziggo pakket kiezen?

Ziggo biedt je verschillende pakketten die je af kunt stemmen op jouw situatie. Er zijn 3 verschillende alles-in-een pakketten. Met deze pakketten word je voorzien van internet, televisie en bellen. Kortom met deze pakketten ben je direct klaar. Internetten, televisie kijken en bellen het kan allemaal en nog tegelijk ook!

Overstappen Ziggo Start pakket

Het start pakket van Ziggo is al erg compleet. Zo krijg je standaard al 80+ zenders. En wat denk je van een internet snelheid van 50 Mbits? Kortom met dit pakket kun je gerust starten. Je kunt altijd nog bepalen of je meer zou willen. Daar bieden de andere pakketten dan een uitkomst voor.

Overstappen Ziggo Compleet pakket

De naam zegt het natuurlijk al! Dit Ziggo Compleet pakket is uitermate compleet. Zoals 4 keer sneller internet dan in het basis pakket, een Mediabox XL en nog veel meer. Uiteraard compleet met voetbal en overige sport kanalen plus de mogelijkheid te kunnen opnemen en uitgebreid terug te kunnen kijken. Hier kan iedereen mee uit de voeten. Geen zorgen.

Overstappen Ziggo Max pakket

Wil je alles uit je abonnement van Ziggo halen? Kies dan het Max pakket van Ziggo. In dit pakket tref de je maximale diensten aan. Wat te denken van 2 keer zo snel internet als in het Compleet pakket. En 125+ zenders plus natuurlijk de Mediabox Next (met 4K ondersteuning!) als paradepaardje! Met dit pakket is het maximaal genieten van internet, televisie en bellen.

Storing Ziggo?

Nog een handige website. Een website die aangeeft of er wellicht een storing is in de dienstverlening. Wil je dus weten of er toevallig een storing is geweest of aan de gang is in de diensten van Ziggo? Dan kun je dit direct bekijken op deze website. Extra handig je kunt ook bekijken of er eerder storingen zijn geweest in je postcode gebied. Zo kun je een beetje zien hoe goed Ziggo het doet in jouw omgeving.