Over Opzeggen Overstappen

Lees hier waarom wij zijn gestart

Hoe vaak denk jij niet dat je een verzekering had moeten opzeggen? Elke keer als er weer een nieuw jaar aangekondigd wordt via de post of door een afschrijving op je bank. Balen toch? Precies dat vonden wij ook. Wij willen graag controle hebben over het opzeggen van verzekeringen en andere abonnementen. Door deze ervaringen is deze website tot stand gekomen.

Opzeggen moet eenvoudig zijn!

Dat is ons uitgangspunt, helaas (nog) niet van elke leverancier. Leveranciers zijn al wel soepeler geworden in het opzeggen. Echter moet je er nog steeds zelf achteraan jagen. Automatisch verlengen is nog steeds het uitgangspunt van de markt. Abonnementen en verzekeringen lopen automatisch door, tot het moment dat jij op zegt. Maar hoe kun je opzeggen? Veel bedrijven hebben dat proces niet heel duidelijk beschreven. Dat vinden wij raar. Vandaar dat wij onze gebruikers gaan helpen. Wij hebben bij veel (heel veel) bedrijven gekeken hoe jij kunt opzeggen. Waar dit voor heen traditioneel was via een opzegbrief kan dit nu vaak ook online of telefonisch. Al een stuk makkelijker maar dan moet je wel de juist link of het juiste telefoonnummer hebben. Wij hebben deze gegevens verzameld op onze website.

Voor wie doen we dit? Voor jou!

We zijn deze site begonnen met het uitgangspunt dat de opzeg mogelijkheden duidelijk moeten zijn, voor iedereen. Met dat uitgangspunt hebben we gekeken naar bedrijven waarbij je een abonnement of verzekering zelf moet stoppen. Het uitgangspunt van de website is dan ook ondersteunen en informeren. Wij hebben ons veel minder gefocust op een verdienmodel. Laten we duidelijk zijn, de website kan niet gratis in de lucht gehouden worden. Hosting en het bijhouden van content is werk. Zo simpel is het. Hoe wij dan verdienen? Door middel van advertenties op de website. Die zie je verschijnen als je een pagina opent. Klik je op een advertentie dan krijgen wij daar enkele eurocenten voor. Zo proberen we de site in ieder geval kostenneutraal te laten functioneren. Doen we niet moeilijk over, dan is het maar duidelijk.

Helpen? Verbeteren? Graag!

Natuurlijk weten wij niet alles. Dat zou een utopie zijn. Veel weten we wel en hebben we al online gezet. Daar waar jij denkt dat er zaken niet kloppen of aangevuld kunnen of misschien moeten worden, horen we graag van je. Jij als bezoeker kunt onze website nog beter maken. Beter op het gebied van opzeg mogelijkheden of zelfs uitbreiding van ons assortiment bedrijven. Hoe dan ook, wij worden beter door jou! Help ons dan groeien en laat van je horen. Dat kan via onze contact pagina. Wij behandelen elk bericht met de juiste aandacht. Je hoort, indien relevant, altijd wat van ons. Zo maken we onze dienstverlening elke keer weer een stukje beter.

Plaats een reactie