Nuon opzeggen

Eenvoudig je Nuon contract beëindigen

Een van de bekendste Nederlandse energie leveranciers is Nuon. Nuon valt tegenwoordig onder het Zweedse Vattenfall, maar de naam Nuon is in Nederland nog een begrip. Nuon is een energie leverancier welke niet tot de prijsvechters behoort. Zij hebben een missie om duurzaam energie te leveren. Eigenlijk net als alle andere energie leveranciers. Naast het leveren van energie, houdt Nuon zich ook bezig met onder andere zonnepanelen, duurzame energie opwekking, stadsverwarming en elektrisch rijden.

Opzeggen contract

Je wil je contract bij Nuon opzeggen? Dan helpen wij je graag verder. Wij weten precies waar je opzegbrief naar toe gestuurd kan worden en hoe je Nuon kunt bereiken. Hier onder hebben we de verschillende mogelijkheden even voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij hoe je snel je contract kunt beëindigen.

 • Telefonisch het contract beëindigen via – 088 363 79 90
 • Opzeggen via de website van Nuon via – deze link
 • Beëindigen via Mijn Nuon

Schriftelijk opzeggen

Het is natuurlijk ook mogelijk schriftelijk op te zeggen. Dit kan via een aangetekende brief. Let er op dat je met het aangetekend versturen, zeker weet dat je brief afgeleverd is bij Nuon. Je voorkomt hiermee dat je brief, mogelijk, niet in behandeling wordt genomen. Het adres van Nuon is:

Nuon Klantenservice

Postbus 40021

6803 HA Arnhem

Let er altijd even op dat er nog een opzegtermijn kan gelden. Hiermee wordt bedoeld dat je mogelijk nog een periode af moet kopen op je energie contract. Zo kan het voorkomen dat je overstapboete moet betalen. Let op dit kun je altijd zelf inzien via je contract. Hier onder hebben we de kosten uiteengezet van de overstapboete bij Nuon. Zo weet je direct wat de kosten mogelijk zijn van het overstappen.

Resterende looptijdBoetebedrag per product (energie – gas)
0 – 1,5 jaar50 euro
1,5 – 2 jaar75 euro
2 – 2,5 jaar100 euro
langer dan 2,5 jaar125 euro

Contact mogelijkheden Nuon

Wil je contact opnemen met Nuon (Vattenfall)? Dat kan! Onderstaande contact gegevens hebben wij al voor jou verzameld. Zo kun je eenvoudig in contact komen om bijvoorbeeld je energiecontract op te zeggen.

 • Klantenservice Consumenten – 0900 – 0808 bereikbaar op werkdagen van 8.00-15.00 uur
 • Contact via Facebookklik hier voor de Facebook pagina
 • Contact via Twitter – klik hier voor de Twitter pagina
 • Alle contact informatie vind je ook op de contact pagina van Nuon

Nuon opzegbrief maken

Zelf een Nuon opzegbrief maken? Dat kan eenvoudig met onderstaand formulier. Zo kun je direct je contract met Nuon stopzetten. Hou je wel even je gegevens bij de hand? Die zijn namelijk nodig om de opzegging te kunnen verwerken. De opzegbrief is zo gemaakt, een kind kan de was doen. Wij hebben zelfs stap 1 al voor je ingevuld. Zo kun jij direct doorstappen naar stap 2 van het formulier. Succes met het opzeggen van je Nuon contract!

Ervaring opgedaan met het opzeggen van je energie contract? Dan horen wij dat graag. Was je ervaring positief of is er ruimte voor verbetering? wij horen het graag van jou. Laat hier onder je reactie achter en help anderen om ook eenvoudig hun contract p te zeggen.

4 gedachten over “Nuon opzeggen”

  • Beste C. Meeuwsen u dient het contract bij Nuon Vattenfall zelf stop te zetten. Dit kan, helaas niet via ons. U kunt hiervoor de opzegbrief gebruiken op de pagina van Nuon Vattenfall. Wilt u op een andere manier opzeggen? Kijkt u dan bij de contact gegevens van Nuon. Wij wensen u succes met het opzeggen van uw energie contract bij Nuon / Vattenfall!

   Beantwoorden
  • Je kunt dit contract het beste opzeggen via de onderstaande mogelijkheden:

   Telefonisch het contract beëindigen via – 088 363 79 90
   Opzeggen via de website van Nuon via – deze link
   Beëindigen via Mijn Nuon

   Wij kunnen dit, helaas, niet voor je regelen.

   Beantwoorden

Reageer hier