Hollandsnieuwe opzeggen

Eenvoudig je hollandsnieuwe abonnement opzeggen

Je abonnement bij telecom provider hollandsnieuwe beƫindigen? Dan zit je hier goed. Hollandsnieuwe is een relatief nieuwe aanbieder op het gebied van telefoon abonnementen en internet abonnementen. Zij willen een eenvoudige provider zijn met alle gemakken voor de huidige internetter. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het 4G netwerk van Vodafone. Let hier even op mocht je overwegen om te kiezen voor deze provider. De dekking van Vodafone kan wellicht niet zo dekkend zijn als je op voorhand denkt. Lees op internet ervaringen over de diensten voordat je overstapt.

Liever direct je Hollandsnieuwe abonnement opzeggen? Daar gaan wij je bij helpen. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen er direct voor dat de opzegging wordt verwerkt. Snel en makkelijk, dat is wel zo prettig. Zorg je er voor dat je alle velden goed invult? Dat maakt het opzeggen nog eenvoudiger! Voor het gemak kun je Stap 1 overslaan, die hebben wij al voor je ingevuld. Begin dus rustig met het vullen van de velden in Stap 2. Succes!

Opzeggegevens Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe maakt het jou als abonnee makkelijk om je zaken zelf te regelen. Zo kun je eenvoudig controle houden en krijgen over je kosten. Je kunt zelf aan de knoppen draaien binnen je abonnement. Zo bepaal jij precies wat er bij je situatie past. Handig en helemaal van deze tijd. Wil je, je abonnement opzeggen? Dan kan dat op onderstaande manieren.

Download hier de PDF waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je, je abonnement kunt stopzetten.

Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met de klantenservice van hollandsnieuwe op: 0900-0324 of vanuit het buitenland op nummer: +31268450915.

Geen behoefte aan telefonisch contact? Dan kun je ook in contact komen met de webcare via Facebook en Twitter. Ook via het contact formulier op de website kunnen zij je goed van dienst zijn. Je vindt het contact formulier achter deze link.

Hollandsnieuwe ervaringen, wat vind jij?

Wat waren jouw ervaringen met Hollandsnieuwe? Vond je de kwaliteit van de gesprekken goed? Of vielen deze tegen? Hoe was de ervaring met de dekking Hollandsnieuwe? Wat het goed of toch wat minder dan gedacht? Waarom wilde je opzeggen bij Hollandsnieuwe? Had je daar een specifieke reden voor? En kon je met onze pagina over het opzeggen van je abonnement bij Hollandsnieuwe eenvoudig opzeggen? Konden er zaken beter? Dat horen wij allemaal graag van jou. Zo help je deze pagina te verbeteren, zodat het opzeggen nog makkelijker wordt! We horen graag je mening over Hollandsnieuwe in het Facebook reactie veld hier onder! We horen graag van je!

4 gedachten over “Hollandsnieuwe opzeggen”

  • Beste Lana, voor het opzeggen van je abonnement zit je hier goed. Je moet wel zelf je abonnement opzeggen, wij mogen dit niet voor jou doen. Je Hollandsnieuwe abonnement kun je eenvoudig via deze pagina opzeggen. Maak zelf een opzegbrief of neem contact op met Hollandsnieuwe via telefoonnummer 0900-0324. Succes met het opzeggen van je abonnement.

   Beantwoorden
    • Beste Soemischa, dank voor je vraag. Nummerbehoud (of met een moeilijk woord nummer portering) die je altijd aan te vragen bij de nieuwe leverancier van je mobiele abonnement. Zij nemen dan contact op met je oude mobiele leverancier (in dit geval dus Hollandsnieuwe) om je nummer over te zetten. Succes met het overstappen naar een andere provider!

     Beantwoorden

Reageer hier