FBTO verzekering opzeggen

Stopzetten van een verzekering is eenvoudig

FBTO verzekering opzeggen? Wil je 1 of meerdere verzekeringsproducten van FBTO stopzetten? Dan helpen wij je verder. Lees snel hoe simpel jij je FBTO verzekering opzegt. Het opzeggen van je FBTO verzekering is zeker niet moeilijk. FBTO heeft onder andere de volgende verzekeringen in hun aanbod:

 • Inboedelverzekering
 • Zorgverzekering
 • Opstalverzekering
 • Reisverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering
 • Autoverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Bootverzekering
 • Caravanverzekering
 • Motorverzekering

Zoals je dus ziet een flink aanbod aan verzekeringen. Wil je 1 of meerdere verzekeringen opzeggen? Dan weten wij hoe je dit het beste kunt doen.

Direct je FBTO verzekering opzeggen

Wil je direct online je FBTO verzekering opzeggen? Maak dan gebruik van onze opzegbrief. Deze brief kun je hier onder eenvoudig samenstellen. Je geeft je gegevens op en de brief wordt automatisch samengesteld. Makkelijker kunnen ook wij het niet maken. Nog mooier? Dat kan! Verstuur direct je opzegbrief aan FBTO zonder hem te printen! Vul het formulier helemaal in en wij verzorgen de post richting FBTO. Je hoeft niet eens meer het adres van FBTO er bij te zoeken, dat hebben wij al geautomatiseerd voor jou. Zo komt de opzegbrief niet bij een verkeerd adres uit. Altijd gegarandeerd van de bezorging en het stopzetten van je verzekering. Wij hebben in het formulier alvast de verzekeraar naam ingevuld. Selecteer zelf even het product wat je wenst op te zeggen en de rest wijst zich van zelf! Je kunt er voor kiezen de brief met “gewone” post te verzenden, wij raden echter altijd de getekende post aan. Deze is wel wat duurder, maar je weet dan zeker dat de brief daadwerkelijk afgeleverd en ontvangen is bij FBTO. Ons advies is de om de brief aangetekend te verzenden. Genoeg gelezen en klaar om op te zeggen? Vul dan snel onderstaand formulier in en zeg vandaag nog op!

Bij FBTO kun je op een aantal verschillende manieren opzeggen. Hier onder hebben we een overzicht gemaakt voor je hoe je dit kunt doen.

De meeste verzekeringen bij FBTO zijn dagelijks opzegbaar, wil je er dus vaart achter zetten? Regel de opzegging dan vandaag nog! Zo ben je snel van een ongewenste verzekering af. Ook handig, bij FBTO sluit je ook snel weer een nieuwe verzekering af. Zo zit je vaak al snel goed. Veel verzekeringen van FBTO zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat je zelf bepaalt welke modules je aanzet. Heb je even geen behoefte aan een module dan zet je deze eenvoudig weer uit. Toch weer behoefte aan een module dan kun je deze ook weer eenvoudig activeren.

Over FBTO

Enkele feitjes over FBTO, wist je dat FBTO al bestaat sinds 1956? De naam FBTO komt voort uit de volgende afkorting – Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Sindsdien is er veel veranderd en is FBTO flink gegroeid. Als een verzekeraar die duidelijk is in hun taal, winnen ze zelfs prijzen. Ook de online aanwezigheid van FBTO is flink gegroeid in Nederland.

Reageer hier