BankGiro loterij opzeggen

Het abonnement opzeggen

Eenvoudig maandelijks meespelen? Dat lijkt leuk, maar kan na verloop van tijd toch duur zijn. Je speelt namelijk automatisch mee. Het kan zo zijn dat je na verloop van tijd je abonnement met BankGiro loterij wil opzeggen. Vaak een goed idee, zeker als je geld moet besparen. Hoe je het abonnement stop zet? Wij helpen je graag verder. Eenvoudig je BankGiro loterij opzeggen!

Gegevens BankGiro Loterij

Om je abonnement op te zeggen kun je verschillende wegen bewandelen. De ene is wat makkelijker dan de andere. Hou er ook rekening mee dat als je automatisch speelt, je de automatische incasso stop zet. Je kunt hiervoor natuurlijk altijd even contact opnemen met je bank. Zij kunnen de incasso voor jou stop zetten. Let er wel op dat je dit doet nadat je het abonnement hebt opgezegd. Anders loop je het risico dat je nog een inleg moet betalen, maar dat dit niet afgeschreven kan worden. Je zou hier theoretisch last van kunnen krijgen. Om je abonnement snel op te zeggen staan hier onder de verschillende mogelijkheden.

  • Telefonisch via de Klantenservice – telefoonnummer 088 – 020 1030
  • Via Mijn BankGiro Loterij – klik hier
  • Opzeggen via een opzegbrief, zie hier onder voor het adres:
    • BankGiro Loterij
    • Beethovenstraat 200
    • 1077 JZ Amsterdam

Kies je voor de opzegbrief? Denk er dan aan dat je de brief (advies) aangetekend verstuurd. Dat kost wel wat meer dan een postzegel, maar je weet zo wel dat de brief is bezorgd. Vraag in je brief ook altijd om een bevestiging van de opzegging. Dan is het voor iedereen duidelijk dat je niet meer meespeelt.

Opzegbrief Bankgiroloterij maken

Wil je direct een opzegbrief maken? Dat kan. Via onderstaand formulier kun je zelf een opzegbrief samenstellen. Je vult je gegevens in en de brief wordt daarna automatisch klaar gemaakt. Je hoeft dus zelf geen opzegbrief op te stellen. Zo kun je eenvoudig een opzegbrief maken en deze automatisch laten versturen naar de Bankgiro loterij. Zelfs het juiste adres is dan al voor je geregeld, makkelijk toch? Ons advies is, zoals je al eerder hebt kunnen lezen, om de brief wel aangetekend te verzenden. Zo weet je zeker dat de brief ook binnen is gekomen. Stel je brief hier onder samen. Wij hebben de keuze al gemaakt in Stap 1 om je op weg te helpen.

Reageer hier