Aegon opzeggen

Eenvoudig een Aegon product opzeggen

Aegon is een gecombineerde leverancier van zowel financiële producten (spaarproducten, hypotheekproducten, etc.) als verzekeringsproducten. Wil je een van deze producten opzeggen? Dan ben je bij ons goed. Wij helpen je snel met de mogelijkheden om op te zeggen. Direct je Aegon verzekering opzeggen!

Aegon verzekering opzeggen met onze opzegbrief

Vul hier onder je gegevens in en zeg direct je verzekering of bank product op bij Aegon. Liever op een andere manier opzeggen? Kijk dan verder op onze pagina hoe je dit het eenvoudigst kunt doen bij Aegon.

Auto- of andere schadeverzekering opzeggen

Wil je, je autoverzekering of een andere schadeverzekering bij Aegon stopzetten? Via onderstaande mogelijkheden zeg jij snel op:

 • Mijn Aegon, de online omgeving – log hier direct in
 • Het online formulier van Aegon – vind hier het formulier
 • Je opzegging kun je ook bespreken met je adviseur
 • Via de Klantenservice van Aegon – hun contactgegevens vind je hier

Spaar- of depositorekening opzeggen

Het stoppen van je spaarrekening of je depositorekening bij Aegon is afhankelijk van het product ook eenvoudig te regelen. Voor de spaarrekening(en) gelden de volgende mogelijkheden:

 • Via Mijn Aegon eenvoudig online regelen – vind hier de login pagina
 • Via de Klantenservice van Aegon – hun gegevens vind je via deze link
 • Neem contact op met je adviseur om de opzeggen te bespreken

Wil je, je depositorekening beëindigen bij Aegon? Dan kun je via een online formulier deze stopzetten. Denk er wel aan dat als de depositorekening is gekoppeld aan je spaarrekening bij Aegon, de spaarrekening eerst stopgezet moet worden. Het online formulier om je depositorekening te stoppen vind je hier. Meer over het beëindigen van een depositorekening bij Aegon vind je op deze pagina.

Levens- of beleggingsverzekering opzeggen

Wil je, je levensverzekering of beleggingsverzekering opzeggen? Weet je dan ook wat de gevolgen hier van zijn? Zoek dit van te voren even goed uit, zo sta je niet voor vervelende verassingen in de toekomst. Toch nog even wat meer weten over het opzeggen? Lees dan de speciale webpagina van Aegon over het stoppen van je levens- of beleggingsverzekering. Deze speciale pagina vind je hier. Daarnaast kun je ook berekenen wat de gevolgen zijn van het stopzetten van een levensverzekering of een beleggingsverzekering. Deze berekening kun je hier uitvoeren. Zo weet je direct de financiële gevolgen van het stopzetten.

Het beëindigen van 1 of meerdere verzekering kan op 1 van de volgende manieren:

 • In de Mijn Aegon portal – log via deze link direct in
 • Bij een financieel adviseur is opzeggen ook mogelijk
 • De Klantenservice van Aegon – je kunt ze hier bereiken

2 gedachten over “Aegon opzeggen”

  • Dank voor je reactie. Om je Aegon inboedelverzekering op te zeggen, kun je het beste even contact opnemen met Aegon. Wij kunnen (en mogen) dit niet namens jou doen. Je kunt natuurlijk ook onze opzegbrief invullen en direct verzenden aan Aegon. Daarmee zeg je eenvoudig je inboedelverzekering op. Mocht je contact wensen met Aeogon dan kun je ze bereiken op telefoonnummer: 088 344 12 34. Succes met het opzeggen!

   Beantwoorden

Reageer hier