Opzeggen en overstappen

Een zakelijk mobiel abonnement

Ondernemers en zzp-ers vallen in de categorie zakelijk en hebben andere wensen en eisen ten aanzien van hun abonnement. Of het nu gaat om prijs, betrouwbaarheid of bellen met je GSM of een snelle internet verbinding. Zaken zoals service, ondersteuning, snelle levering, speciaal pakket voor uw bedrijf en medewerkers (maat oplossing) zijn belangrijk. De grote telecom providers hebben voor de zakelijke klant speciale kanalen ingericht die zich specifiek bezig houden met uw wensen en zo de moderne ondernemen ondersteunen. Het gaat immers om professionele oplossingen die de doelstellingen van uw bedrijf moeten ondersteunen en zo omzet en concurrentie positie garanderen.

Zakelijk bellen met nieuwste smartphones

De moderne ondernemer moet voorop lopen in het gebruik van de nieuwste GSM toestellen. Een business runnen zonder smartphone is eigenlijk niet meer mogelijk. Snel email ophalen en lezen, communiceren via Whatsapp messenger, noem het maar op. Een iPhone, Samsung Galaxy, abonnement het is mogelijk en voor de ondernemer op maat gemaakt.

Via onderstaande overzicht komt u snel op de service pagina's van KPN, T-mobile, Vodafone.

Telecom provider

Zakelijk bellen

KPN Klik hier om naar de aanbiedingen te gaan van KPN voor zakelijke klanten
opzeggen Vodafone Klik hier om naar de zakelijke pagina te gaan van Vodafone
opzeggen T-Mobile klik hier voor opvragen T-Mobile service pagina voor ondernemers en zakelijke klanten

Opzeggen overstappen

Gratis opzegbrieven downloaden

Via deze webpagina kun je een gratis voorbeeldbrief downloaden. Let wel op, onze aanbeveling is om bij het beeindigen van je contract altijd de brief aangetekend te versturen. Daarmee heb je meeste kans van slagen en voorkom je veel onnodige discussies over bijvoorbeeld de opzeggingsdatum of geen ontvangst van bericht.