Opzeggen en overstappen

Overstappen autoverzekering

Opzoek naar een nieuwe autoverzekering? Overstappen is eenvoudig naar een andere auto verzekeraar, maar welke moet u kiezen? Van belang is dat u uw schadevrije jaren weet want uw schadevrije jaren dragen bij aan een gunstige maandelijkse premie. Kunt u de premie voor een jaar in 1 keer betalen? Vaak levert u dit direct al een premie korting op, samen met veel schadevrije jaren kan het overstappen naar een nieuwe auto verzekeraar al snel voordelig zijn.

Vergelijk ook de autoverzekeringen onderling, vaak lijkt een verzekeraar goedkoper maar krijgt u ook minder service. Er zijn verzekeraars die handig inspelen op de behoeften van de consumenten. Voorbeeld zijn de JOB Thuisbrengservice en de Gelijkwaardige Auto Garantie. Wij proberen voor u de meest voordelige autoverzekeringen op een rijtje te zetten zodat u direct kunt overstappen naar een nieuwe auto verzekeraar.


Zelf


Quote Consumentenbond: verzekeraar Zelf.nl zit steevast in de top 5 goedkoopste autoverzekeringen.
Met bijvoorbeeld de autoverzekering tot wel 30% goedkoper.

Overstappen naar Zelf? Klik hier

CentraalBeheer

Centraal Beheer Achmea

De bekende en betrouwbare CentraalBeheer verzekeraar. Even Apeldoorn bellen wie kent deze slogan niet.

Overstappen naar CentraalBeheer? Klik hier


DITZO autoverzekeringDitzo Autoverzekering. Bereken nú online uw premie! Snel, simpel en goedkoop. Ditzo kijkt niet naar de dagwaarde van de auto bij "Total Loss" schade, maar kijkt naar de waarde van de auto in de ANWB Koerslijst. Deze waarde wordt uitgekeerd met een extra 10%! Op deze manier kan Ditzo garanderen dat er bij "total loss" schade een gelijkwaardige auto terug kan worden gekocht. Ditzo noemt dit de "Gelijkwaardige Auto Garantie". De autoverzekering van Ditzo kunt u dagelijks opzeggen geen jaarlijkse contracten meer dus, dat is pas vrijheid. Als u weinig kilometers rijdt betaald u ook minder premie, wel zo logisch. Hybride auto's (zoals onder andere de auto's van Honda en Toyota) krijgen nog eens 10% korting op de Ditzo autoverzekering.

Overstappen naar Ditzo? Klik hier

ANWB


De ANWB is ongetwijfeld als auto liefhebber een goede bekende. Altijd staat de de service voorop en de autobezitter centraal.

Overstappen naar ANWB? Klik hier


OHRA autoverzekering

online adverteren www.m4n.nl

De OHRA Autoverzekering verzekerd u van een pechhulp die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. Heeft u schade en moet uw auto voor reparatie bij een garage blijven? Geen probleem bij OHRA krijgt u een gratis leenauto zolang uw auto ter reparatie bij een autogarage staat. Nu bij de all-risk OHRA Autoverzekering gratis JOB Thuisbrengservice! Een unieke service bij deze autoverzekering die je kunt gebruiken als je een keer niet wil, kan of mag rijden. De JOB chauffeur kunt u inroepen en hij/zij brengt u en uw inzittenden veilig thuis met uw eigen auto. De no-claim korting kan bij OHRA oplopen tot wel 80%, dat is nog eens prettig als u veel schadevrije jaren heeft!


FBTO autoverzekering

Bereken nu je premie bij FBTO

Bij FBTO stel je zelf je autoverzekering samen. Het maakt niet uit of je een nieuwe of een gebruikte auto hebt gekocht, het is eenvoudig om je autoverzekering bij FBTO af te sluiten, online of telefonisch dat bepaal jij. Mooie bijkomstigheid is dat FBTO niet alleen bij nieuwe auto's de aanschafwaarde vergoedt bij "total loss" schade, maar je krijgt zelfs de aanschafwaarde terug bij "total loss schade van een oud tweedehandsje tot zelfs 3 jaar na aankoop! De FBTO autoverzekering regelingen hebben zelfs in de Consumentengids van april en september 2010 een 10gekregen.

Overstappen naar FBTO? Klik hier


AutoWeek autoverzekeringDe AutoWeek autoverzekering is een heldere autoverzekeing om je kostbare auto optimaal te verzekeren. En heb je een keer een schade dan zal deze perfect verholpen worden onder de dekking van de AutoWeek autoverzekering. AutoWeek zelf is een begrip autoliefhebbers in Nederland, een autoverzekering is dus ook voor velen een begrip. Uit een recent onderzoek uitgevoerd onder 112.500 verzekerden in Nederland en uitgevoerd door MoneyView blijkt dat de AutoWeek autoverzekering gewaardeerd is met maarliefst 5 sterren! Schade? AutoWeek autoverzekering repareert incl. 4 jaar FOCWA garantie.


Opzeggen overstappen

Gratis opzegbrieven downloaden

Via deze webpagina kun je een gratis voorbeeldbrief downloaden. Let wel op, onze aanbeveling is om bij het beeindigen van je contract altijd de brief aangetekend te versturen. Daarmee heb je meeste kans van slagen en voorkom je veel onnodige discussies over bijvoorbeeld de opzeggingsdatum of geen ontvangst van bericht.