Opzeggen en overstappen
Over ons

Opzeggen Overstappen wil iedereen de mogelijkheid geven om van zijn of haar contract en/of abonnement af te komen.
Veel abonnementen en contracten kunnen eenvoudig opgezegd worden, Opzeggen Overstappen wil hier een helpende toe steken door middel van onze opzegbrieven.

Als je dan je contract en/of abonnement hebt opgezegd is het natuurlijk wel erg handig als je voor het betreffende product of dienst alle nieuwe aanbiedingen kunt inzien.
Ook hier wil Opzeggen Overstappen de consument helpen door aanbiedingen per product en dienst op te leveren.

Opzeggen Overstappen is de consument graag van dienst en denkt met deze twee mogelijkheden het leven in een Internet tijdperk weer wat te vereenvoudigen.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben? Laat het ons dan weten.
Wij zijn te bereiken via info@opzeggenoverstappen.nl

OpzeggenOverstappen.nl in de media

opzeggen overstappen bij BNR OpzeggenOverstappen.nl wil graag de boodschap "eenvoudig opzeggen EN overstappen" overbrengen op de Nederlandse consumenten. Dat is ook de media niet ontgaan en in het bijzonder BNR nieuwsradio niet. Een uitnodiging om het concept van OpzeggenOVerstappen.nl te bespreken en een paneldiscussie te voeren was het gevolg. Zo waren we dus te horen op de radio, waar we aan de tand gevoeld werden over het makkelijk opzeggen. Onze opzegbrief werd doorgenomen en ook de moeilijkheden die er komen kijken bij het opzeggen en overstappen werden doorgenomen.

Heeft u er wel eens aangedacht om over te stappen naar een andere bank om uw bankzaken verder te regelen? Er is een compleet pakket wat het een ieder mogelijk maakt om snel een eenvoudig van bank te wisselen. Waarom veel mensen dan "toch maar" bij hun bank blijven? Omdat de handigheid om over te stappen goed is verstopt! Hier gaan we bij OpzeggenOverstappen nog wat energie en tijd in stoppen om zo ook dit voor onze klanten makkelijker te maken.

Al met al hebben we een zeer leuk interview/paneldiscussie gehad wat de bekendheid van OpzeggenOverstappen weer wat zal vergroten. Uitzending gemist? Of wil je de uitzending (nog eens) beluisteren? Klik dan op de OpzeggenOverstappen bij BNR link. Op deze manier kun je de uitzending terug luisteren.

Ook interesse om meer te weten van onze service voor een interview of uitzending? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 06-16260979 of per e-mail info@opzeggenoverstappen.nl.

Opzeggen overstappen

Gratis opzegbrieven downloaden

Via deze webpagina kun je een gratis voorbeeldbrief downloaden. Let wel op, onze aanbeveling is om bij het beeindigen van je contract altijd de brief aangetekend te versturen. Daarmee heb je meeste kans van slagen en voorkom je veel onnodige discussies over bijvoorbeeld de opzeggingsdatum of geen ontvangst van bericht.